Harddisk uten PC

NYHET: Med Digital Wallet tar du med deg 4 GB lagringsplass i lomma. Digital Wallet leser og skriver data helt uten hjelp av en PC, og er et funn for alle brukere av digitale kamera og musikk i MP3-format.

Harddisk uten PC
Publisert

Digital Wallet kan vise seg å bli et kjærkomment hjelpemiddel for mange databrukere. Folk som benytter digitale kamera for å ta mange bilder mens de er på reise slipper nå å ta med seg en bærbar PC for å mellomlagre bilder. Og de som lytter mye på MP3 kan bringe med seg enorme menger musikk, ca. 65 timer i vanlig, god kvalitet.

Digital Wallet inneholder en harddisk på 4 GB og en Motorola ColdFire-prosessor. Prosessoren kjører et eget operativsystem, og den brukes ikke til annet enn å sende filer mellom harddisken og enheter som kobles til Digital Wallet.

En standard USB-port lar deg kommunisere med vanlige dataenheter som stasjonær og bærbar PC, mens du kan sette inn et tilslutningsstykke i Digital Wallet slik at den kan lese fra og skrive til små lagringsenheter som Compact Flash, SmartMedia Flash, Sony Memory Stick og Iomega Clik drive.

Bruker du for eksempel digitalt kamera, har dette gjerne et lagringskort på 8 MB. Og du skal ikke knipse mange ganger før lagringskortet er fylt opp. Da kan du altså sette det i Digital Wallet, overføre bildene, og sette kortet tilbake i kamera, hvor du tømmer det for informasjon. Så er du klar til å fortsette med fotograferingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer