Harddisktest på direkten

Har du lurt på hvordan vi tester harddisker? I samarbeid med Dataamatørforeningen, vil vi teste en harddisk på direkten. Alle er velkommen til å møte opp.

Foto: Erik Andersen
Foto: Erik Andersen Vis mer
Publisert

Den 358">løpende testen inkluderer nå ca. 40 harddisker. Rutinene er innarbeidet og sammenligningsgrunnlaget er stort.

Stor interesse

Vi får likevel mange henvendelser om harddisker. Det er tydeligvis et interessant tema for mange av våre lesere.

Vi har derfor blitt bedt om å vise hvordan vi gjennomfører testen på et medlemsmøte i Dataamatørforeningen (DAF). Denne dagen vil DinSides testlab flytte inn i DAFs møtelokale. Dette møtet er åpent for alle lesere av DinSide. Hvis du er i Oslo og er interessert i harddisker, er du velkommen til å møte opp.

Testen vil utføres onsdag 5. mai klokken 18.30 i DAFs lokaler i Trondheimsveien 139E. Mer informasjon om DAF og en detaljert veibeskrivelse, finner du på DAFs nettsted.

Hvordan vi tester

Vi har allerede beskrevet 456">hvordan vi tester harddisker i en egen artikkel tilknyttet 358">testen. Likevel får vi mange spørsmål til testen og harddisker generelt. Nå har du anledning til å ta med deg spørsmålene og stille dem direkte på møtet. Vi vil svare på dem etter beste evne.

Godbit til test

Disken som skal testes, er ikke tidligere testet av DinSide. Resultatet av testen er derfor helt åpent. Men vi har store forhåpninger til akkurat denne disken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer