Hardwarebutikken 2004-02

Hardwarebutikken er et nytt bekjentskap i PC-oversikten. Selskapet har tilholdssted i Kullerød utenfor Sandefjord, eller "Silicon Valley" som flere har begynt å kalle området. Deres debut i overikten står det respekt av!

Publisert

Hardwarebutikken har bygd PCen i et praktisk sort kabinett med lyd, mic og 2 USB-porter i fronten. Hovedkortet er utstyrt med VIA Apollo KT600-brikkesettet, og støtter de nyeste og raskeste 400 MHz FSB-prosessorene fra AMD. Det har dessuten innebygd støtte for FireWire (2 porter) og SerialATA, og jammen har de ikke satt inn en SerialATA-harddisk også. Det betyr høyere ytelse, og dessuten er Seagate-harddisker i denne serien kjent for å være støysvake. Størrelsen er dessuten imponerende, hele 160 GB får du plass til - som i PCene fra PS Data og Hardwarebutikken.

Men Hardwarebutikken gir seg ikke her. Du får nemlig også en meget kraftig prosessor; Athlon XP2800+ sørger for topp ytelse i de fleste situasjoner. Dessuten får du en siste generasjon DVD-brenner fra Pioneer, som skriver til både + og - plater i 8x hastighet. Den har sort front som matcher kabinettet.

PCen leveres med Norton Internet Security fra Symantec - en komplett pakke for trygg tilkobling til Internett. Og som prikk over i'en: Trådløst tastatur og trådløs optisk mus fra Logitech.

Det eneste vi har funnet å trekke er at PCen leveres med et grafikkort som ligger litt bak de raskeste på 3D-applikasjoner og spill, og diskettstasjon må du klare deg uten. Men bevares...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer