Hardwarebutikken 2004-02

Hardwarebutikken er et nytt bekjentskap i PC-oversikten. Selskapet har tilholdssted i Kullerød utenfor Sandefjord, eller "Silicon Valley" som flere har begynt å kalle området. Deres debut i overikten står det respekt av!

Publisert
Hardwarebutikken 2004-02

Hardwarebutikken har bygd PCen i et praktisk sort kabinett med lyd, mic og 2 USB-porter i fronten. Hovedkortet er utstyrt med VIA Apollo KT600-brikkesettet, og støtter de nyeste og raskeste 400 MHz FSB-prosessorene fra AMD. Det har dessuten innebygd støtte for FireWire (2 porter) og SerialATA, og jammen har de ikke satt inn en SerialATA-harddisk også. Det betyr høyere ytelse, og dessuten er Seagate-harddisker i denne serien kjent for å være støysvake. Størrelsen er dessuten imponerende, hele 160 GB får du plass til - som i PCene fra PS Data og Hardwarebutikken.

Men Hardwarebutikken gir seg ikke her. Du får nemlig også en meget kraftig prosessor; Athlon XP2800+ sørger for topp ytelse i de fleste situasjoner. Dessuten får du en siste generasjon DVD-brenner fra Pioneer, som skriver til både + og - plater i 8x hastighet. Den har sort front som matcher kabinettet.

PCen leveres med Norton Internet Security fra Symantec - en komplett pakke for trygg tilkobling til Internett. Og som prikk over i'en: Trådløst tastatur og trådløs optisk mus fra Logitech.

Det eneste vi har funnet å trekke er at PCen leveres med et grafikkort som ligger litt bak de raskeste på 3D-applikasjoner og spill, og diskettstasjon må du klare deg uten. Men bevares...

Pris uten skjerm: 6.990 kroner inkl mva.

Klikk her for tekniske detaljer, lenke til butikken, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg i februar 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer