Hardwarebutikken 2004-03

Hardwarebutikken kom som en storm i februar, og gikk av med seieren i den skarpe konkurransen. Det førte blant annet til nyansettelser i produksjonen. Har de gått lei av å jobbe mye, eller slår de til igjen?

Publisert

Hardwarebutikken er den ene av to leverandører som har satset på en AMD Athlon 64-basert PC denne gangen. Denne plattformen er optimalisert for fremtidens 64 bits programkode, men de fleste tester konkluderer med at ytelsen i de aller fleste forhold er like god eller bedre enn Pentium 4 og 32 bits utgaven av Athlon-prosessoren allerede i dagens programmer og spill. Både prosessoren og de fleste hovedkortene er normalt dyrere enn sammenlignbare P4 og Athlon 32-løsninger.

Men til tross for dette er det få kompromisser her. PCen har et pent design i sort og grått, er utstyrt med 512 MB minne, en kjapp Western Digital serialATA-harddisk på 120 GB, 8x DVD-brenner (som også er meget kjapp på CDR/CDRW) Firewireporter, 6 USB 2.0-porter (hvorav to sitter i fronten på kabinettet). PCen støtter også superrask gigabit nettverkstilkobling.

Spillinteresserte vil sette pris på grafikkløsningen, som består av en ATI Radeon 9600-brikke med 128 MB minne. Denne holder i massevis til fin flyt i de fleste nye spillene i oppløsningen 1280 x 1024, som er det skjermen tåler.

Som prikk over i'en: Du får med trådløst tastatur og mus fra Logitech.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer