Harry Potter 2

Et år er gått, og Harry Potter er tilbake både på kino og på dataskjermen. Vi tar et titt på noen av de mange Harry Potter-spillene som lanseres av Electronic Arts for tiden.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke spesielt overraskende at det spillselskapet som har dypeste lommer sitter med noen av verdens største filmlisenser – Harry Potter og Ringenes Herre. Akkurat som i fjor blir også årets høst dominert av disse to navnene, og spillinteresserte slipper heller ikke unna.

Harry Potter selger, og det er Electronic Arts klare over. Derfor lanserer de spillet på alle tenkelige plattformer, til og med utdaterte maskiner som PlayStation og GameBoy Color. Faktisk får hele syv forskjellige plattformer en variant av spillet. Spillene er heller ingen uinspirerte kopier av hverandre, de utnytter faktisk alle plattformers styrker.

I fjor testet vi PC-versjonen av Harry Potter og De Vises Stein, og var temmelig fornøyd med spillet. Anmeldelsen kan du lese i denne artikkelen. I år har vi også brukt mye tid på PC-versjonen, men tittet også på XBox- og PS2-versjonene, som er helt forskjellige fra PC-utgaven.

Fargerik underholdning

La oss først se på PC-utgaven av Harry Potter og Mysteriekammeret. Spillet følger stort sett samme konsept som fjorårets utgave, men med flere hyggelige forbedringer. Det meste foregår i og rundt Harrys skole, Galtvort, og poenget er å utføre oppdrag som er relatert til forskjellige personer på skolen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer