Harry Potter

Harry Potter-hysteriet begrenser seg ikke bare til kinosalen eller leketøysbutikken. Den har nå også ankommet din datamaskin. Timingen er perfekt, men er spillet noe bra?

Publisert
Sist oppdatert

Det er Electronic Arts som sitter på den svært så lukrative lisensen til Harry Potter. De har besluttet å gi ut spillet både i PC-format, til Playstation og GameBoy Color/Advance, men heldigvis ble alle versjonene utviklet separat, for å utnytte styrkene til hver plattform. Det finnes tross alt ikke noe verre i spillverdenen enn halvdårlige PC-utgaver av konsollspill.

Vi skal i denne artikkelen konsentrere oss om PC-versjonen av spillet, som kan karakteriseres som en blanding av eventyr- og plattformspill.

Etter boken

Handlingen i spillet følger handlingen i boken ganske nøyaktig, og du stifter bekjentskap med Harry i det han ankommer Galvort-skolen.

Du vil etter hvert få opplæring i bruk av diverse trylleformler, og du vil måtte løse forskjellige oppgaver samtidig som du møter alle slags motstandere. Det er også plass til begrenset interaksjon i spillet, og gjennom samtaler med dine venner vil du lære mer om Galvort og hva som foregår der.

Personene du treffer underveis er alle hentet fra bøkene om Harry Potter, og inkluderer skikkelser som Ronny Wiltersen, Rubeus Gygrid og Draco Malfang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer