Cyberpunk 2077

Hasteoppdaterer storspillet

Spilloppdatering ødela progresjonen for mange. Nå retter CD Projekt Red opp.

CYBERPUNK 2077: Tross flere feil og problemer, har storspillet solgt i bøtter og spann. Foto: CD Projekt Red
CYBERPUNK 2077: Tross flere feil og problemer, har storspillet solgt i bøtter og spann. Foto: CD Projekt Red Vis mer
Publisert

Tiden etter lansering har vært trøblete for CD Projekt Red og storspillet «Cyberpunk 2077», som nesten ikke har vært spillbart på flere plattformer.

Utvikleren har lovet bot og bedring og har sluppet en håndfull oppdateringer siden den tid, men den nyeste, patch 1.1, brakte med seg en feil som ødela spillet for mange.

Ødela fremgangen

Det viste seg nemlig at en «holocall», altså en holografisk samtale, skal trigges når man spiller gjennom hoveddelen av spillet, nærmere bestemt i oppdraget «Down on the Street», men flere opplevde at samtalen ikke ble trigget, noe som førte til at de ikke kom seg videre i spillet.

Heldigvis var CD Projekt Red raskt på pletten med en midlertidig løsning på problemet og slapp i går en hasteoppdatering, en «hotfix» som det kalles, til PC, Xbox, PlayStation og Google Stadia.

Storspillet «Cyberpunk 2077» har vært plaget med en rekke feil etter det ble lansert i desember i fjor, og dette er ikke første gang at utvikleren sender ut en hasteoppdatering for å løse store problemer i spillet.

Ble fjernet fra PlayStation

«Cyberpunk 2077» er et av årets mest etterlengtede spill, men utviklingen og slippet har ikke vært uten problemer. Under spillmessen E3 i fjor kunne selveste Keanu Reeves, som også innehar en rolle i spillet, avsløre at lanseringsdatoen var 16. april 2020, men datoen ble senere forskjøvet flere ganger før den landet på 10. desember.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer