Hastigheter, kvalitetsvurderinger og konklusjon

Publisert
Sist oppdatert

Kameraet er klart til opptak etter 2,7 sekunder, noe som ikke akkurat rimer med reklameannonsene, som sier 0,7 sekunder. Det viste seg at vi var nødt til å fjerne oppstartsbildet (Coolpix-logoen) for å redusere oppstartstiden.

For raskest mulig utløserhastighet er du også nødt til å foreta et lite grep, og velge vibrasjonsreduksjon med responsprioritet.

Begge valgene er dessverre godt gjemt under Mode-menyen.

Med begge disse innstillingene er virkelig S510 et kjapt kamera, spesielt i oppstarten, der 0,7 sekunder er et korrekt anslag. Utløseren er middels kjapp, vi målte ca 0,5 sekunder på full vidvinkel fra vi berørte utløseren til bildet ble tatt (innendørs, tre meter fra motivet, tvungen blits. På full tele er tallet respektable 0,7 sekunder.

Du kan også seriefotografere - du kan ta 5 bilder i serie på 4 sekunder - uten blits. Under vår test klarte vi 10 bilder på like mange sekunder, noe som betyr at kameraet er straks klart etter å ha fullført den første serien.

Med blits klarte vi to bilder på ca 5 sekunder, noe som er middels raskt.

Du kan også velge BSS - best shot selector, der du seriefotograferer, og kameraet velger automatisk den skarpeste eksponeringen, eller ta 16 småbilder på ti sekunder - som deretter plasseres i ett 5 megapiksels bilde. Kreative sjeler kan lage effektfulle kreasjoner på denne måten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer