Hauppauge WinTV-PVR-350

Vil du gjerne ta opp og spille av TV-sendinger samtidig som du bruker PCen til andre ting? Hauppauge har laget et TV-kort med enkoding og dekoding i egen prosessor, slik at PCen nesten ikke blir belastet. Men det er likevel noen små haker ved denne løsningen.

Hauppauge WinTV-PVR-350
Publisert
Sist oppdatert

Hauppauge WinTV-PVR-350 er mye mer enn et vanlig TV-kort. De tre bokstavene i navnet er en forkortelse for Personal Video Recorder. Dette innebærer at kortet er laget for å ta opp og spille av TV/video, med egen maskinvare ombord som tar seg av den tyngste delen av denne jobben.

Det som er litt pussig er at for at dette skal fungere optimalt, må du koble til en ekstern TV - eller videomonitor.

Installasjon

Installasjonen gikk helt smertefritt både når det gjaldt å montere kortet i PCen og installasjon av programvaren.

Braketten har antenneinnganger både for radio og TV, S-Video inn og minijack for mottakeren til fjernkontrollen. Det er også en multikontakt for utgang til ekstern TV, og det følger med en overgangsledning både til S-Video, koaks, og lyd på phonokontakter, og en alternativ overgangsledning med SCART-kontakt.

Det er ingen kontakt for lyd ut, som må kobles til inngangen på lydkortet. Lyden patches internt i PCen fra datastrømmen fra decoderen, og dukker opp på valgfri spak i den interne mikseren i Windows.

Som på det andre Hauppauge-kortet vi har testet - WinTV - ble det installert 2 styreprogrammer. Men her kan du gjøre praktisk talt alle innstillinger direkte inne fra programmet, uten alle småprogrammene som fulgte med WinTV.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer