Hauppauge WinTV

Hauppauge WinTV har et merkelig navn, men bilde og funksjonalitet er utmerket. Vi har noen innvendinger, men på flere områder er dette det sterkeste kortet hittil i testen.

Hauppauge WinTV
Publisert
Sist oppdatert

Hauppauge, et merkelig navn som vi inntil nylig ikke hadde hørt noen uttale på en troverdig måte, (nå vet vi at det uttales "Hop-hog", med amerikansk sleng) var svært tidlig ute med TV-kort på PC. De har også hatt et svært godt rykte, formidlet av mange fornøyde brukere i diverse fora. Vi var derfor fulle av forhåpninger til å teste et av produktene.

Hauppauge har svært mange forskjellige varianter, i mange prisklasse. I første omgang har vi testet en løsning midt i sjiktet, som støtter stereo lyd og i tillegg har FM-radio. Det finnes også rimeligere og dyrere løsninger, som vi kommer tilbake til.

Installasjon

Pakken inneholder PCI-kort med tilkoblinger for antenner, og inn og utganger for lyd. Dessuten er det en S-Video inngang. Det er også en fjernkontroll, mottakeren til denne kobles til en kontakt på panelet til PCI-kortet. Programvaren leveres på en CD.

Både kortet og programvaren oppførte seg helt eksemplarisk under installasjonen, uten dikkedarier av noe slag. Spesielt ble vi imponert over kanalsøkingen, som brukte beskjedne 35 sekunder på å finne alle fornuftige kanalene på vår UPC-kabel. De kodete kanalene ble glatt hoppet over, men ingen kanalnavn ble registrert. Disse er det likevel svært enkelt å legge inn selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer