Headweb - filmleie i nettleseren

Lei eller kjøp film og se den på Windows, Mac, Linux og PlayStation 3.

Headweb tilbyr flere nye filmer som kan leies direkte i nettleseren.
Headweb tilbyr flere nye filmer som kan leies direkte i nettleseren. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag lanseres Headweb i Norge; en svensk nettjeneste som tilbyr leiefilm og kjøpefilm direkte i nettleseren.

Ved lansering har Headweb over 2.000 filmer tilgjengelig; også de nyeste filmene du finner i den lokale videosjappa, som for eksempel The Hangover, Oscar-nominerte Disctrict 9 og Transformers 2.

Vi har allerede testet tjenesten, og førsteinntrykket er svært solid – bedre enn Voddler som vi testet forleden dag, men som dog kunne skilte med en del gratis filmer.

Nettsidene til Headweb er brukervennlige og lar deg finne frem til ønsket film enten ved å søke, eller bruke en av de mange listene over nye filmer, bestselgere, de med høyest karakter etc.; også innenfor hver sjanger. I tillegg er det mulig å klikke på skuespillernavn for å se alle filmene vedkommende spiller i.

For hver film har du også mulighet for å se traileren, eller de 10 første minuttene av filmen uten å betale. Det er kjekt siden du også får sjekket om nettlinja di er rask nok. Vi har målt overføringsraten til å variere mellom 150-250kB/s, som betyr at en film på 2 timer opptar et sted mellom 1GB og 2GB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.