Heftig action på E3

Los Angeles (DinSide Data): Årets E3-messe er full av rå actionspill som overgår alt vi tidligere har sett. Blant de mest spennende titlene er nye Doom- og Unreal-spill.

Heftig action på E3
Publisert
Sist oppdatert

La oss gå rett på sak: Den kanskje aller mest etterlengtede tittelen av alle som blir vist på E3-messen er Doom III, oppfølgeren til et av historiens mest legendariske dataspill. Dessverre – id Software viste ikke like mye av spillet som vi hadde ønsket, men det vi fikk se er i alle fall ekstremt imponerende. Id satser først og fremst på stemning og historie – flerspillerdelen av Doom III er nedprioritert, i stedet velger utviklerne å skape en levende, fascinerende og skremmende verden vi aldri har sett maken til. Det er meningen at du skal bli livredd når du spiller Doom III. Det tror vi de får til.

Det mest spennende aspektet av Doom III er grafikken. John Carmack har laget nok en grafikkmotor, og det ser rett og slett helt utrolig ut. Lyseffektene, animasjonene og teksturene er på et nivå vi aldri har sett før, og vi har sett ganske mye. Spesielt de fullstendig dynamiske lysene gjorde stort inntrykk. Det er vanskelig å beskrive med ord hvor bra Doom III ser ut, og heller ikke skjermbilder klarer å gjengi den fantastiske atmosfæren i spillet. Det må rett og slett sees og oppleves. Vi har stor tro på at id Software klarer å leve opp til forventningene, og levere et spill som vil bli like stort som originalen. Doom III skal etter planen komme i butikkene på begynnelsen av neste år, og vi anbefaler alle actionentusiastene å begynne å spare til et nytt grafikkort allerede i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer