Heftig utvidelse til Unreal Tournament 2003

Dette er et eksempel til etterfølgelse - den andre tilleggspakken til Unreal Tournament 2003 ble sluppet i går. Den inneholder mye nytt, og koster ingenting.

Publisert
Sist oppdatert
Utenfor flykroppen er luften for tynn til at du kan overleve i mer enn noen minutter.
Utenfor flykroppen er luften for tynn til at du kan overleve i mer enn noen minutter. Vis mer


I januar i år ble den første bonuspakken til spillet sluppet, og den inneholdt seks nye brett. Tre av dem var rene deathmatch-brett, to var Capture The Flag og ett var Bombing Run. Denne pakken var utviklet av Digital Extremes.

Nå har Epic Games kommet med enda en offisiell bonuspakke, og denne er virkelig innholdsrik. Blant annet er tre nye spillemåter inkludert:

 • Mutant - den spilleren som dreper først, får umiddelbart alle våpnene, ammunisjon og full adrenalin, men vil gradvis miste helse. Helsen kan bare reddes ved å skyte motstandere.
 • Last Man Standing - For å opprettholde helsen må samtlige spillere drepe motstandere. Står du rolig alt for lenge, blir du stemplet som "camper".
 • Invasion - Flere spillere slår seg sammen for å stanse innkommende monstre.
 • I tillegg får vi hele ti nye brett, fordelt blant samtlige spilltyper. Seks deathmatch-nivåer, to Capture The Flag og ett brett for både Domination og Bombing Run.

  To nye adrenalin-kombinasjoner er også med: en som reduserer størrelsen på spilleren, og en som skjuler deg ved å skape en holografisk projeksjon.

  I tillegg er det også lagt ved nye stemmer og musikkmuligheter.

  Vi anbefaler alle eiere av Unreal Tournament å laste ned begge pakkene, det er nemlig ikke ofte at utviklere spiller så mye tilleggsmateriale gratis. Vi kunne ønske flere fulgte den samme ruten, da det er alt for ofte at vi ser overprisede tilleggspakker som ikke inneholder nok.

  Last ned bonuspakkene her!

  Les også vår anmeldelse av Unreal Tournament 2003.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer