Hele hjemmekontoret på en halv kvadratmeter!

Synes du PCen skjemmer stuen med ledninger og den samme grå fargen på alle boksene? Da kan løsningen være å pakke inn utysket i et lekkert skap som bruker minimalt med gulvplass, og som kun gjør PC og skriver synlig ved bruk.

Lukket ser det ut som et vanlig skap. Åpent er det en komplett arbeidsplass. Foto: Torvald Kvamme
Lukket ser det ut som et vanlig skap. Åpent er det en komplett arbeidsplass. Foto: Torvald Kvamme Vis mer
Publisert

Estetiske hensyn vil garantert bli viktigere og viktigere etter hvert som PCene også inntar stuene i de tusen hjem, og da vil det også oppstå et marked for denne typen produkter. Dette møbelet produseres av firmaet Trojan Furnitures as, og leveres i en rekke forskjellige farger og utførelser.

Dette møbelet selges med tanke på estetiske hensyn hjemme, og tar utgangspunkt i at PCen vil forbli innkapslet i stygge bokser. Toshiba tror derimot at løsningen ligger i å gjøre selve PCene vakrere. Sjekk artikkelen Lekkert fra Toshiba hvis du vil se bilder av disse PCene.

God strømløsning

Et problem vi enda ikke er kvitt når det gjelder plassering av PCen er alle ledningene. Spagettiklysen bak er både i veien ved rengjøring, og er i tillegg ikke spesielt pene. Møbelet fra Trojan Furnitures har løst dette ved å legge opp fem stikkontakter inne i selve skapet, og en ledning ut som plugges i veggen.

Hjemme-PCene kommer

Mange hevder også at 1999 vil bli hjemme-PCenes år fordi det vil bli lansert tilbud til store grupper (blant annet LO-medlemmer) med kraftige rabatter på PCene og gunstige finaniseringsordninger. Både Compaq og Microsoft har disse planene klare.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.