Hele PC-en din på denne?

Smart klone-løsning fra Iomega.

Hele PC-en din på denne?
Publisert
Sist oppdatert

Har det hendt at du har sittet på jobben, skolen eller et annet sted borte fra heimen, og skulle absolutt hatt tilgang til programmene og filene som du har liggende på hjemme-PCen? Hvis du nikker nå, er du i målgruppen for en ganske så innovativ løsning fra Iomega.

V.Clone er navnet, og er i praksis et program som lar deg ta kopi av Windows-installasjonen din, inkludert alle programmer, innstillinger og brukerfiler til en ekstern harddisk. På den måten har du laget en sikkerhetskopi av alt, men det er ikke det som er det oppsiktsvekkende med denne løsningen. Det er nemlig at du kan bruke sikkerhetskopien aktivt andre steder!

Når du putter disken inn i USB-porten på en annen PC, får du nemlig muligheten til å kjøre hjemme-PC-en din virtuelt, i et programvindu!

Nesten som originalen

Du kan maksimere programvinduet, og da vil du få samme følelelsen som om du satt på original-PC-en. I hvert fall nesten. Ytelsesmessig vil den nok ikke være like god, siden dette er en virtuell kopi som kjøres på virtuell maskinvare. Det høres kanskje avansert ut, men bruken skal være veldig enkel, i følge Iomega.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.