Helgemoro: Gratis Internett-spill fra egen harddisk

Har du lyst å slappe litt av med en episode av South Park eller spille Space Invaders på PCen? Shockmachine fra Macromedia lar deg gjøre akkurat det -- uten at du må være koblet til Internett.

Publisert

Det finnes mange nettsteder som tilbyr diverse underholdningsmuligheter, som for eksempel java-spill eller diverse filmklipp i Real Player-format. Alt dette er gøy, men forutsetter at du er koblet til Internett. Det er altså ikke gratis, selv om du ikke behøver å betale for å spille eller se på filmklippene. Tellerskritt koster tross alt penger. Den kjente programvareutvikleren Macromedia har nå laget et program akkurat for deg.

Shockmachine er en slags offline shockwave-avspiller. Shockwave er multimedia-filer som inneholder animasjon og lyd, og er svært populære som underholdningmedium på nettet. Vanligvis må du gå inn på en internettside for å kunne se på shockwave-filene, men nå har du også muligheten til å laste dem ned å lagre lokalt på din harddisk.

Perfekt for barna?

Mange barn liker jo enkle spill og tegnefilmer, men det kan fort bli både dyrt og upraktisk hvis poden og de to naboguttene skal kobles opp under hele spillseansen. Shockmachine kan derfor være bortimot perfekt for foreldre som vil finne et knippe gratis spill som barna kan leke med.

I tillegg får også foreldrene full kontroll over hva barna gjør, siden maskinen ikke trenger å være tilkoblet nettet i det hele tatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer