Helgemoro: Nye spill fra Microsoft

Microsoft viste nylig fram fire nye dataspill som kommer på markedet i løpet av våren. Spillene vil tilfredsstille både de som elsker action og eventyr-entusiastene. Og det legges stadig større vekt på flerspiller-verdener, som eksisterer kun på Internett.

Publisert

Microsoft har en lang rekke kvalitets- og suksessrike dataspill bak seg, og flere er på vei. Vi har tatt en titt på fire kommende titler, som alle har potensiale til å bli vårens hits.

Allegiance

Dette spillet er designet kun for internett-spilling. Historien foregår i rommet, og du har muligheten til å fly mange forskjellige skip, og bekjempe motstandere. Premissene for spillet kan altså virke enkle, men opplegget er mer komplisert enn som så. Deathmatch er ikke lenger tingen, for å vinne må du lære deg å samarbeide. Det er flere forskjellige roller du kan leve deg inn i, og alle krever diverse varianter av samarbeid. Det legges vekt på utvikling av nye teknologier, økonomisk tenkning og fornuftig ledelse...det holder ikke lenger å være rask på avtrekkeren.

Spillverdenen er gigantisk, og du har fritt spillerom. Du kan bevege deg hvor du vil i omgivelser som er gjengitt med utrolig grafikk. Vi ser virkelig frem til å teste dette spillet, men spørsmålet er om spillerne er modne nok til å ta del i dette svært avanserte universet.

Spillet kommer i slutten av april 2000.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer