Helgemoro

Uken er forbi, på tide å la seg underholde.

Kanskje er det ikke et kvalitetsstempel at Paris Hilton liker musikken din?
Kanskje er det ikke et kvalitetsstempel at Paris Hilton liker musikken din? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med nok en helg bak oss er det på tide å slappe av. Og hva er vel bedre enn litt moro i helgen? DinSide Data gir deg som vanlig Helgemoro - det morsomste vi kom over på nettet i uken som gikk.

Sølte kaffe i fanget og saksøkte

Hvem sin feil er det egentlig hvis du søler glovarm kaffe kjøpt på McDonalds i fanget? McDonalds, mente Stella Liebeck, som gjorde akkurat det i 1992. Det inspirerte noen mennesker til å lage Stella Awards - en nettside dedisert til de dummeste søksmålene noensinne.

URL: Stellaawards.com

Kubjelle og Christopher Walken

For deg som ikke er lei av det ennå, her kommer nettsiden som tilfredsstiller deg som aldri får nok av den klassiske sketsjen «I gotta have more cowbell».

Her kan du laste opp en hvilken som helst MP3-fil, og legge på så mye kubjelle og Christopher du bare vil. Deretter kan du embedde den på nettsider. Siden bruker riktignok litt tid, men det er vel verdt det?

URL: Morecowbell.dj

Paris Hilton kjøpte musikken min

Som du kanskje eller kanskje ikke har fått med deg, har et norsk TV-program leid inn Paris Hilton for å sprite opp programmet. Nå har dama jaggu meg kjøpt skiva til undertegnede også, og hun dukka opp på lanseringsfesten!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.