Helgemoro

Se ost modne og spontane musikaler.

Publisert
Sist oppdatert

Det er lørdag, og det er tid for nok en runde med DinSide datas helgemoro. Hver lørdag (i hvert fall nesten), samler vi sammen noe av det morsomste vi snublet over på nettet fra uka som gikk.

Pimp My Firefox!

Det finnes mange varianter i «Pimp My ...»-konseptet. MTV har den populære serien «Pimp My Ride», hvor målet er å gjøre bilene så stygge og prangende som mulig, og på ITavisen.no finner du «Pimp My PC».

Nå kan du også vise deg frem med glorete jålete flott fargevalg og dekor når du surfer på internett - Ta en kikk på Pimpzilla.

Ikke bare får du lekre gull-ikoner som skriker «bling-bling» og gir deg masse street-cred, legg merke til utførelsen i plysj og leopard-skinn som virkelig er prikken over i-en. Eller spikeren i kista, alt ettersom.

Dersom du tør, kan du laste det ned her.

Kan jeg få en serviett?

Improv Everywhere er et genialt konsept som forsøker å bringe litt mer spontanitet og tilsynelatende tilfeldigheter inn i hverdagen. En vanlig Improv Everywhere-sketsj gjennomføres ved at mange mennesker «infiltrerer» en uvitende folkemengde, og gjør et eller annet som ikke er normalt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer