Helgemoro

Se ost modne og spontane musikaler.

Publisert
Sist oppdatert

Det er lørdag, og det er tid for nok en runde med DinSide datas helgemoro. Hver lørdag (i hvert fall nesten), samler vi sammen noe av det morsomste vi snublet over på nettet fra uka som gikk.

Pimp My Firefox!

Det finnes mange varianter i «Pimp My ...»-konseptet. MTV har den populære serien «Pimp My Ride», hvor målet er å gjøre bilene så stygge og prangende som mulig, og på ITavisen.no finner du «Pimp My PC».

Nå kan du også vise deg frem med glorete jålete flott fargevalg og dekor når du surfer på internett - Ta en kikk på Pimpzilla.

Ord blir fattige.
Ord blir fattige. Vis merIkke bare får du lekre gull-ikoner som skriker «bling-bling» og gir deg masse street-cred, legg merke til utførelsen i plysj og leopard-skinn som virkelig er prikken over i-en. Eller spikeren i kista, alt ettersom.

Dersom du tør, kan du laste det ned her.

Kan jeg få en serviett?

Improv Everywhere er et genialt konsept som forsøker å bringe litt mer spontanitet og tilsynelatende tilfeldigheter inn i hverdagen. En vanlig Improv Everywhere-sketsj gjennomføres ved at mange mennesker «infiltrerer» en uvitende folkemengde, og gjør et eller annet som ikke er normalt.

Ta for eksempel «Food Court Musical» - en spontan musikal om en serviett, blant intetanende mennesker:


Denne gruppen har gjort utrolig mange stunt, og du finner dem her.

Et av undertegnedes favoritt-stunt er når 80 personer kler seg ut som ansatte i den amerikanske elektro-kjeden «Best Buy», og hjelper kunder i butikken - til de ansattes store forundring.

Mer spennende enn å se maling tørke?

Neste gang noen sier at et gjøremål er like spennende som å se maling tørke eller gresset gro, vet du bedre. For du har nemlig sett ost modne med cheddarvision.tv.

Bekymret for at osten du spiser ikke er lagret korrekt? Sjekk selv!
Bekymret for at osten du spiser ikke er lagret korrekt? Sjekk selv! Vis merMann for sin and

Ok, den overskriften var litt tørr - men har du noen gang sett en andegjeter?


Ukens spill

Selv om det er usannsynlig, kan det hende at du allerede er lei av å se på osten som modner. Da kan ukens spill bli redningen.

Skolen er over, og enten du forlot skolebenken for mange år siden, ble ferdig i år eller har mange langdryge timer foran deg etter sommeren kan du holde papirflykunnskapene ved like med dette spillet.

HelgemoroI School Yard Pilot må du velge papirflytype, hvor tykt papiret skal være og en rekke andre parametere, for så å kaste papirflyet. Målet er å treffe tavla uten å treffe lærere og andre hindre på veien.

Sørg også for å få med deg ukens KLiKK-sending.

DinSide Data ønsker deg en god helg!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer