Helgemoro!

Gode venner tøyser litt med hverandre en gang iblant.

Publisert
Sist oppdatert

Ja, så kom den igjen da. Det er helg, og vi skal se litt nærmere på hva du kan gjøre hvis du ønsker å spille kollegaene dine et lite puss eller to.

1. april er riktignok over, men det blir jo litt morsommere hvis "offeret" ikke aner noen ting. Praktiske spøker kan også bidra til å live opp hverdagen, men bare pass på at offeret er med på det.

Og ikke dra det like langt som vennene til denne karen som nå heter (eller i hvert fall het) Peirik Pling.

Peirik har ihvertfall muligheten til å endre navnet, det er ikke permanent. Det er derimot en tatovering. Mange personer har et kinesisk tegn tatovert et eller annet sted på kroppen, men få av de snakker kinesisk. Så hva skjer hvis man lurer en person til å tro at de har tatovert navnet på en rett med bønner?

Dersom du kjenner noen som har tenkt til å tatovere et kinesisk tegn på kroppen, har du muligheten til å spille dem tidenes verste puss: På denne siden finner du en forklaring på hva en rekke kinesiske tegn betyr. Zug.com har også satt opp en falsk side med høyoppløselige bilder av tegnene, men med feil oversettelse. Dermed kan et intetanende offer ende opp med det kinesiske tegnet for "idiot" på armen, men kanskje vil de ikke stole på deg igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer