Helgemoro!

Gode venner tøyser litt med hverandre en gang iblant.

Publisert
Sist oppdatert

Ja, så kom den igjen da. Det er helg, og vi skal se litt nærmere på hva du kan gjøre hvis du ønsker å spille kollegaene dine et lite puss eller to.

1. april er riktignok over, men det blir jo litt morsommere hvis "offeret" ikke aner noen ting. Praktiske spøker kan også bidra til å live opp hverdagen, men bare pass på at offeret er med på det.

Og ikke dra det like langt som vennene til denne karen som nå heter (eller i hvert fall het) Peirik Pling.

Peirik har ihvertfall muligheten til å endre navnet, det er ikke permanent. Det er derimot en tatovering. Mange personer har et kinesisk tegn tatovert et eller annet sted på kroppen, men få av de snakker kinesisk. Så hva skjer hvis man lurer en person til å tro at de har tatovert navnet på en rett med bønner?

Dersom du kjenner noen som har tenkt til å tatovere et kinesisk tegn på kroppen, har du muligheten til å spille dem tidenes verste puss: På denne siden finner du en forklaring på hva en rekke kinesiske tegn betyr. Zug.com har også satt opp en falsk side med høyoppløselige bilder av tegnene, men med feil oversettelse. Dermed kan et intetanende offer ende opp med det kinesiske tegnet for "idiot" på armen, men kanskje vil de ikke stole på deg igjen.

Nettstedet har også en fin oversikt over andre artige påfunn du kan utsette kolleger eller venner for.

Det samme har bloggen Lifehacker, hvor du blant annet får tips til hvordan du kan få alle nettsider til å vises opp ned.

En klassiker i kontorverdenen er å pakke inn hele, eller deler av et kontor. Her finner du en ganske fin oversikt over folk som definitivt jobber i løpet av arbeidsdagen, bare ikke med noe jobbrelatert.

Og apropos noe som ikke er jobbrelatert ...

Ukens spill

Helgen nytes ekstra godt med litt underholdning, i form av spilling - Nærmere bestemt ninjaspilling.

I Ninja Rampage er du en ninja som må snike deg rundt og eliminere vakter så stille som mulig.

Helgemoro!


Styr med piltastene (opp for å klatre på vegger) og bruk a, s og d for å bruke sverdet.

Hvis ninja-ferdighetene dine gjorde at du greide å fullføre spillet før det har blitt mandag, anbefaler vi en liten kikk på ukens KLiKK-sending. Der har blant annet huskokken vår, Bård, et flott tips til hvordan du kan gjøre grændisen litt mindre kjip.

DinSide Data ønsker deg en god helg!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer