Helgemoro!

Kom i kontakt med din feminine side og annen underholdning i ukens Helgemoro.

Publisert
Sist oppdatert

Det er nok en gang helg, og selvsagt skal vi i DinSide Data vise deg hva du kan gjøre (LES: ikke nødvendigvis hva du bør gjøre) i helgen for å unngå ting som frisk luft og uteliv.

Du kan for eksempel bestille denne dingsen, som vår søsterside Dingz.no har omtalt. Ved å koble den til USB-porten på en av dine uvenners PC, kan du bare lene deg tilbake og vente på at personen skal gå av skaftet. Dingsen sørger nemlig for å få musa til å gå amok over skjermen helt tilfeldig og snike inn små tekstsnutter når personen skriver. Billig moro, altså.

Apropos billig; det siste PR-stuntet til brusprodusenten Dr. Pepper er alt annet enn billig. I følge Dagbladet.no vil brusgiganten dele ut en gratis Dr. Pepper-boks til alle i USA dersom Axel Rose og resten av gjengen i Guns'N'Roses får bakenden i gir og slipper et album i år, og det blir definitivt ikke billig.

Her i Helgemoro oppfordrer vi stadig våre lesere til å tilbringe tid foran datamaskinen, fremfor å få seg litt mosjon. Men hvor lang tid bruker du egentlig? Her finner du et lite tillegg som lar deg se hvor lang tid du bruker i Firefox. Vi advarer riktignok om at det er skummelt å finne ut hvor mange timer man faktisk bruker foran skjermen.

Vi er alle litt forfengelige - enten vi innrømmer det eller ikke.

Nå kan alle selvdiggende feminine menn og kvinner boltre seg med en ubegrenset makeover. Riktignok på nett, men gøy er det allikevel. Taaz er en nettjeneste som lar deg laste opp et bilde og legge på sminke og diverse annen snacks. For eksempel kan du se hvordan undertegnede ble forvandlet fra en relativt normal journalist til transvestitt-prostituert på under fem minutter!

Dette kommer jeg til å angre på at jeg la ut.
Dette kommer jeg til å angre på at jeg la ut. Vis merDette kan jo selvsagt brukes til å kødde med venner, bare husk å be om lov før du evt. legger bildet ut på internett eller viser det til andre.

Skulle de du tuller med bli fornærmet, kan du forsøke å gjøre det godt igjen ved å lage en mixtape med yndlingslåtene til fornærmede.

Ukens spill

Ofte er de beste spillene de som har et enkelt konsept. Linerider er et av disse. Konseptet er enkelt: Du tegner en bane og ser på en liten figur kjøre den.

Sinnsykt enkelt og sinnsykt morsomt.
Sinnsykt enkelt og sinnsykt morsomt. Vis mer


Her er en Youtube-video som demonstrer konseptet (dog på en litt ekstrem måte):


Enda en video, som viser litt av det du kan gjøre (men ikke bør gjøre hvis du har et liv utenom Linerider):


Med det ønsker DinSide Data deg en heidundrandes god helg!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer