Helgemoro!

Kom i kontakt med din feminine side og annen underholdning i ukens Helgemoro.

Publisert
Sist oppdatert

Det er nok en gang helg, og selvsagt skal vi i DinSide Data vise deg hva du kan gjøre (LES: ikke nødvendigvis hva du bør gjøre) i helgen for å unngå ting som frisk luft og uteliv.

Du kan for eksempel bestille denne dingsen, som vår søsterside Dingz.no har omtalt. Ved å koble den til USB-porten på en av dine uvenners PC, kan du bare lene deg tilbake og vente på at personen skal gå av skaftet. Dingsen sørger nemlig for å få musa til å gå amok over skjermen helt tilfeldig og snike inn små tekstsnutter når personen skriver. Billig moro, altså.

Apropos billig; det siste PR-stuntet til brusprodusenten Dr. Pepper er alt annet enn billig. I følge Dagbladet.no vil brusgiganten dele ut en gratis Dr. Pepper-boks til alle i USA dersom Axel Rose og resten av gjengen i Guns'N'Roses får bakenden i gir og slipper et album i år, og det blir definitivt ikke billig.

Her i Helgemoro oppfordrer vi stadig våre lesere til å tilbringe tid foran datamaskinen, fremfor å få seg litt mosjon. Men hvor lang tid bruker du egentlig? Her finner du et lite tillegg som lar deg se hvor lang tid du bruker i Firefox. Vi advarer riktignok om at det er skummelt å finne ut hvor mange timer man faktisk bruker foran skjermen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer