Helgemoro!

Gratis jodlekurs, tidenes verste band og en hel del annet som kan underholde deg i helgen.

Publisert
Sist oppdatert

Det er nok en gang tid for helg, og selvsagt skal DinSide Data guide deg gjennom den.

Musikk er noe som preger oss gjennom hele livet - fra vi plager foreldrene våre med Smurfehits, kjøper samleplatene til Topp 20, går gjennom en opprørsk periode med de litt mer uglesette delene av musikkbransjen og til slutt forhåpentligvis ender opp med en akseptabel og god musikksmak.

God musikksmak er imidlertid subjektivt, men det er liten tvil om at "The Shaggs" er tidenes dårligste band. De som våger kan høre gromlåten "My Pal FootFoot" - merk deg imidertid at dette er på eget ansvar!

Historien bak bandet virker nesten for utrolig til å være sann (noe man selvfølgelig må ta høyde for at den ikke er). I følge Wikipedia var det faren til jentene i bandet som insisterte på at de skulle danne et band, hvor målet var suksess. Slik ble det naturligvis ikke, men bandet har blitt et undergrunnsfenomen og har blitt et viktig tilskudd til den såkalte "Outsider"-sjangeren. Selveste Frank Zappa skal visstnok ha utnevnt et av albumene deres som en av sine favoritter. Bandet har også en offisiell hjemmeside, hvor du blant annet kan melde deg inn i fanklubben hvis du er sprø nok.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer