Helgemoro

Hva er den største kilden til tidsfordriv på internett?

Publisert
Sist oppdatert

Det er nok en helg, og DinSide Data er selvsagt klare med nok en helgemoro! For hva er vel helgen uten?

I overskriften spurte vi hva det viktigste tidsfordrivet på internett er, og som flere av dere lesere sikkert har gjettet er det selvsagt nettspill.

De kommer i mange sjangere, med alt fra strategi og puslespill til førstepersons actionspill. Da er det bare å lade musa (hvis du har trådløs) og gjøre seg klar til en helg i nettspillets ånd!

For de små grå

Untangle er et snasent lite nettspill hvor målet er å vikle ut geometriske figurer som blir stadig mer avanserte. Dersom du er glad i å fiske, og savner gleden ved å vikle ut fiskesnøre er dette spillet for deg.

Via Sol 2 er en godbit til strategifansen. Her skal du starte en helt ny koloni og må ta de riktige valgene for at kolonien skal overleve.

Action!

I Dogfight: The Great War styrer du en gammel dobbeltdekker i luftkamp mot andre. Her er det mulighet for multiplayer og en rekke variasjoner i spilltype.

I Indestruc2Tank styrer du en tanks, men det er ikke om å gjøre å skyte flest fiender - her skal du nemlig bli truffet så mye som mulig, slik at tanksen din spretter opp og ødelegger fiender.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer