Helgemoro

Advarsel: Ukens Helgemoro er forbeholdt de med sterk mage!

Publisert
Sist oppdatert

Ja, "så var det hælj igjen da," sa brura, og gikk inn på DinSide Data for å lese Helgemoro.

TheSneeze.com: Mmmm, tennene løper i vann. Cuitlacoche på boks er jo en delikatesse! ... Eller?
TheSneeze.com: Mmmm, tennene løper i vann. Cuitlacoche på boks er jo en delikatesse! ... Eller? Vis mer

Denne uken har vi sett på mat - Til og med vi i DinSide Data må slippe alt vi har i hendene og få i oss litt for en gang i blant. Helga er dagene i uka hvor vi gjerne koser oss med litt ekstra god mat - Med mindre du heter Steve og har din egen blogg, vel å merke.


Steve skriver nemlig for bloggen TheSneeze.com, og har laget en serie som han kaller for "Steve, don't eat it!" - og det med god grunn.

Her tester han mat kjøpt i butikken, som du absolutt ikke vil spise. På menyen står blant annet "Cuitlacoche" på boks, en Mexicansk lekkerbisken bestående av utrolig råtten mais (se bildet til høyre), fengsels-vin og larve-pupper - også det på boks.

Dersom dette ikke frister, kan du sjekke ut hermetikk-burgeren som vår søsterside Dingz har skrevet om.

Skulle ikke det være avskrekkende nok, kan du jo sjekke ut Helgemoro for to uker siden, der vi skrev om personer som gråt mens de spiste, men etter å ha lest "Steve, don't eat it!" har vi kommet til den konklusjonen at de absolutt ikke har noe å gråte for.

WildRecipes.com er en samling av ekle retter lekre delikatesser og rare retter folk faktisk spiser. Hva med pølser i brød, dyppet i sjokolade og lagt i fryseren til lunsj?

Etter å ha besøkt nettsidene over, kan det være greit å heller se litt på nyvinningene innenfor mat.

Nettstedet Seriouseats.com har nemlig kommet over den siste nyvinningen på matfronten. Når man kjøper Chicken Nuggets med brus må man bruke begge hendene for å transportere foret. Uvanlig er det heller ikke at telefonen ringer akkurat i det man går nedover gaten med brus i den ene hånda, og nuggets i den andre.

Dette er et problem som hører fortiden til: Matkjeden BBQ Chicken, basert i Sør-Korea, har kommet opp med "The Col-Pop". Her får du brus og nuggets i samme beholder. Vi gleder oss til dette eventuelt dukker opp i Norge.

Mens vi venter, kan vi ta en titt på ukens spill:

Stormwinds 1.5

Landet ditt står ovenfor en storstilt invasjon fra et slemt land med mange forskjellige typer fly. Du kan velge mellom en rekke kampanjer, der du må beskytte borgen din mot horder av flyvende fiender.

Etter hvert som du skyter ned fiender kan du oppgradere kanonene dine, og kjøpe oppgraderinger som kan gi mer ammunisjon eller mer liv.

(Armor Games:) Fluesmekkerens mekka - men du må klare deg med kanoner og maskingevær!
(Armor Games:) Fluesmekkerens mekka - men du må klare deg med kanoner og maskingevær! Vis mer


Det var alt vi hadde i denne ukens Helgemoro. I motsetning til forrige uke, der vi oppfordret til å tilbringe helga foran datamaskinen, kan det kanskje være lurt å få seg litt frisk luft?

Hvis lufta ikke er så veldig frisk der du bor, kan du jo utsette luftepausen til du har sett ferdig den nye KLiKK-episoden?

DinSide Data ønsker deg og dine en god helg!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer