Helgemoro:Alone in the Dark for fjerde gang

De fleste husker vel den populære Alone in the Dark-serien fra første halvdel av nittitallet. De tre spillene var inspirasjonen til Resident Evil 1 og 2 på Playstation og flere andre spill. Nå vil utvikleren Darkworks ta tilbake kronen og er i gang med del fire av eventyret.

Helgemoro:Alone in the Dark for fjerde gang
Publisert

Det første Alone in the Dark-spillet regnes som en klassiker, kraftig inspirert av novellene til H.P. Lovecraft. De to oppfølgerne var av noe lavere kvalitet, men fremdeles bra spill, som i sin tid solgte veldig bra. Gjennomgangstemaet er eventyrene til privatetterforskeren Edward Carnby, hvis saker har en tendens til å involvere det overnaturlige. Spillene kombinerer action og eventyr med tunge gåter blandet med skyting på zombier og andre monstre. Den meget populære Resident Evil-serien, kjent for eiere av både PlayStation og PC, hentet betydelige mengder av inspirasjonen fra Alone in the Dark. Blant annet er tredjepersons-spillestilen praktisk talt identisk, med polygonale figurer og skiftende kameravinkler.

Edward er tilbake

Det har gått noen år siden del tre av spillet kom på markedet, og i lengre tid har ingen regnet med enda en oppfølger. Men nå er det offisielt: Alone in the Dark 4 er under utvikling. Med en ny 3D-motor som benytter siste års innovasjoner i grafikk-teknologien, og en historie som tar oss med til en øy et sted utenfor kysten av California, er spillet forhåpentligvis en suksess. Igjen befinner vi oss i skoene til Edward Carnby, men i løpet av spillet vil du ha muligheten til å kontrollere andre personer også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer