Heli Heroes

Lei av tankekrevende spill, for voksen tematikk eller for tregt tempo? Heli Heroes kan gi deg et sårt trengt avbrekk.

Publisert
Sist oppdatert

Mange av oss husker gamle arcade-spill fra 80-tallet, der du styrte et farttøy nederst på skjermen som kunne bevege seg fra venstre til høyre, og det eneste målet var å skyte flest mulig fiender på kortest mulig tid, og plukke opp våpenoppgraderinger. Slike spill har vært mangelvare på PC, med unntak av noen få titler på 90-tallet. De polske utviklerne Reality Pump bestemte seg for å gjøre noe med det, og laget dette enkle, men svært morsomme spillet.

Ikke akkurat Comanche 4

Premissene for Heli Heroes er svært enkle, du skal stanse en fiktiv terroristgruppering ved å sprenge alt mulig i lufta med de mest utrolige våpnene.

Du får en god innføring i spillet gjennom noen treningsoppdrag, og etterpå er det bare å kaste seg ut i noen av de mest fargerike landskapene vi har sett på lenge. Du har to typer helikoptre å velge mellom, amerikansk AH-64 eller russisk Ka-52, og det er noen forskjeller mellom dem når det gjelder våpenhåndtering og skjold. Vi holdt oss for det meste til AH-64, da vi fant det mest tilfredstillende å bruke.

Helikopteret du styrer befinner seg altså på nedre del av skjermen, og motstandere kommer mot deg fra alle retninger, fra bakken, vannet og luften. Du vil få spesifike oppdrag med hensyn til hva du skal ødelegge, men stort sett holder det bare med å skyte på absolutt alt som rører seg eller befinner seg på bakken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer