Helt i synk

Google-kalenderen snakker nøyaktig samme språk som iPhone-kalenderen. Vi viser deg hvordan.

Helt i synk
Publisert
Sist oppdatert

Etter hvert som du sitter med en PC på jobb, en Mac hjemme, og kanskje en iPhone på kjøkkenet og, hvis du virkelig sliter, på toalettet, kan det bli komplisert å holde orden på både epost- og kalenderinformasjon på tvers av alle maskinene.

Det finnes naturligvis en rekke synkroniseringstjenester både på nett og i form av programvare, men mange av dem koster penger, eller så krever de en halv doktorgrad i informatikk å konfigurere. Her skal du få et gulltips som viser hvordan du enkelt kan få Googles kalender-tjeneste til å synkronisere med iPhonen din.

Én om gangen

Før du begynner må du være helt sikker på at du ikke allerede har konfigurert en Exchange-konto på iPhone. Som på de fleste mobiler er det bare mulig å bruke én slik konto om gangen.

Gå nå til "Innstillinger", og deretter "Epost, kontakter, kalender". Velg "Legg til konto", og så trykker du på symbolet for "Microsoft Exchange" (øverst).

Legg inn et hvilket som helst navn på kontoen i feltet for "Epost", og la domene-feltet stå åpent.Skriv så inn hele brukernavnet ditt hos Google, inkludert "gmail.com", i feltet for "Brukernavn", etterfulgt av Google-passordet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer