Helt spam-fri

Se hvordan spammerne aldri får tak i e-postadressen din.

Publisert
Sist oppdatert

Lei av viagra, penisforstørrelser og billige medikamenter? Spammere står for en stor del av av all e-post som blir sendt - og det er ikke særlig hyggelig når det dukker opp i innboksen din. I tillegg til et godt spam-filter, kan en løsning være å ikke gi bort e-postadressen til noen.

Men det samme problemet dukker ofte opp - du skal registrere deg for et eller annet på nettet, men er ikke helt sikker på om det er lurt å gi fra deg e-postadressen til firmaet. Men for å få tilgang til nettsiden må du få en lenke fra firmaet sendt til innboksen din.

Lag en midlertidig e-postadresse

Løsningen er enkel - hva med å bruke en av de mange, og gratis, midlertidige e-postløsningene? Mailcatch.com er en av disse, og har i tillegg et par smarte løsninger.

For det er ikke nødvendig å registrere seg. Når du må oppgi en e-postadresse skriver du bare «hvasomhelst@mailcatch.com» for å opprette en midlertidig e-postkonto. Her kan du bytte ut «hvasomhelst» med, eh ... hva som helst så lenge du har «@mailcatch.com» bak.

En annen smart løsning med Mailcatch er muligheten for å få en RSS-feed til innboksen din. Dermed kan du følge den fra nettleseren, Google Reader eller et hvilket som helst annet program for å følge RSS-feeder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer