Hemmelige familiegrupper på Facebook

Nå kan du dele ting innad i familien som ingen andre får se.

Hemmelige familiegrupper på Facebook
Publisert
Sist oppdatert

Visste du at det finnes private rom på Facebook du kan opprette slik at bare de du vil får tilgang?

En av Facebooks nye funksjoner er at du nå kan opprette grupper for storfamilien, som det heter seg i den norske oversettelsen. Dog ser vi ingen grunn til at det ikke skal fungere like fint å lage en slik gruppe i vennegjengen.

En slik gruppe forblir mellom dere som er medlemmer. Den blir aldri synlig for noen andre enn gruppemedlemmene; ikke en gang gruppenavnet vises på medlemmenes profilsider, og det blir ikke synlig i nyhetsstrømmen at man har blitt med i gruppen.

Del bilder privat

Innad i gruppen kan man så poste bilder, videoer og skrive, og denne aktiviteten skjules helt for omverdenen. Med andre ord kan dette være en veldig praktisk måte å dele bilder av den nyfødte med dine nærmeste uten å vise bort bildene til "hele" Facebook (pass dog på at du ikke går på denne smellen).

Alt du trenger å gjøre er å gå til http://www.facebook.com/family/create_group.php og sette i gang. Du må selvsagt være logget inn, men du kan også invitere personer som ikke har Facebook-profil ennå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer