Hemmeligheten bak alle Windows 7-lekkasjene

Stadig hører vi om nye såkalte "builds" som dukker opp på piratfora på nettet. Har Microsoft selv en finger med i spillet? Vi spurte Windows-direktøren.

Hemmeligheten bak alle Windows 7-lekkasjene
Publisert
Sist oppdatert

Det siste halvåret har til de grader stått i Windows 7 sitt tegn, og både MacOS og kanskje mest av alt Windows Vista, har havnet i skyggen. Entusiasmen rundt produktet, som fortsatt er minst et halvår unna ferdigstillelse, har vært forbausende stor - både blant betatestere og media.

Windows 7 framstår rett og slett som et gjennomarbeidet og solid produkt allerede nå, og Microsoft har tilsynelatende lært av alle feilene som ble begått under utviklingen av Windows Vista.

Ekstrem interesse

Siden de første pre-beta-versjonene i fjor høst har operativsystemet toppet listene over de mest populære objektene blant ivrige fildelere på Internett. Og hver gang det dukker opp en ny såkalt "build", kaster media seg over nyheten.

Enkelte, for eksempel ZDNet, går heller ikke av veien for å teste disse ikke-offisielle, piratkopierte versjonene, og publisere resultatene på nettet. Det fører igjen til at tusenvis av bloggere og nettmagasiner verden over videreformidler ZDNets resultater, og hjelper dermed å holde temaet glovarmt, uke etter uke.

For et hottere produkt enn Windows 7 finnes knapt, det viser også våre egne lesertall. Folk er umettelige på Windows 7-saker, kan det virke som.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer