Her er 8 skjulte skatter i Windows 10 Treshold 2

Windows 10 har fått sin første, store oppdatering - og med den følger en rekke nyheter, noen mindre kjente enn andre.

Bedre sikkerhet og flere nye apper, er blant de mindre kjente nyhetene i den første store oppdateringen til Windows 10.
Bedre sikkerhet og flere nye apper, er blant de mindre kjente nyhetene i den første store oppdateringen til Windows 10. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Microsoft har uttalt at Windows 10 skal være et levende produkt som kommer til å utvikle seg gjennom mange år og stadig få nye funksjoner, ikke ulikt strategien Apple har fulgt med sitt OS X siden 2001.

3 1/2 måned etter lanseringen av Windows 10, la Microsoft i forrige uke ut den første, store oppdateringen til operativsystemet, som har fått navnet Treshold 2. I tiden som kommer kan vi vente oss flere slike større oppdateringer, den neste er ventet til sommeren.

I denne artikkelen forteller vi deg om de store linjene i Treshold 2, men det finnes også en rekke andre nyheter og forbedringer som ikke er like godt kommunisert.

Her er de åtte viktigste:

#1: Finn enhetenSom mobilbruker er du sikkert godt kjent med funksjoner som gjør at du kan finne igjen telefonen din dersom den havner på avveie. Nå har denne muligheten også kommet til PC-verdenen, og for deg som har en bærbar maskin er det godt nytt.

Velg Innstillinger - Oppdatering og sikkerhet - Finn enhet. Aktiverer du funksjonen, vil Windows med jevne mellomrom lagre posisjonen din, slik at du senere kan finne den igjen via et kart:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer