Her er Apple-nyhetene

Rett foran nesa på Microsofts Windows 7-lansering i morgen, har Apple klart å få verdens oppmerksomhet igjen.

Her er Apple-nyhetene
Publisert
Sist oppdatert

I går kveld lanserte selskapet en rekke nyheter, enkelte av dem har det gått rykter om en god stund.

Nye MacBooks

Nye MacBook-maskiner, som er "standard-serien" med bærbare fra Apple, har fått en design som er svært lik de dyrere MacBook Pro-maskinene. Den første modellen som blir tilgjengelig i den nye innpakningen har LED-baklyst LCD, ny stor multitrykkfølsom pekeplate, 2,26 GHz Intel Core 2 Duo-prosessor, 2 GB minne (maks 8), 250 GB harddisk og Nvidia Geforce 9400M-grafikk. Den har også DVD-enhet (SuperDrive). Vekten er så vidt over 2 kg, og batterilevetiden er oppgitt til hele 7 timer. Prisene starter på 7.990 kroner.

Ny Mac Mini + Mac Mini Server

Den populære mini-stasjonære maskinen har også blitt oppdatert. Utgangsmodellen ser helt lik ut som forgjengeren, men har fått kraftigere prosessor (2,26 GHz Core 2 Duo) og doblet minne (2 GB) og Geforce 9400M-grafikk. Den kan også konfigureres med kraftigere prosessor og inntil 4 GB minne. Prisen starter på 4.790 kroner, da med 160 GB harddisk.

Mac Mini kommer også i en serverutgave, med to 500 GB harddisker, uten optisk drev og med 4 GB minne. Prisen starter på 7.990 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer