Her er Apple-nyhetene

Steve Jobs var tilbake. Han hadde med seg mye som var litt nytt, men ingenting som var veldig nytt.

Her er Apple-nyhetene
Publisert
Sist oppdatert

Apples høstlanseringer pleier være veldig ujevne hva overraskelser angår, og kveldens presentasjon fra San Franciso var ikke noe unntak. Den kanskje største, og for Apple-fansen, hyggeligste overraskelsen, var nok at Steve Jobs igjen var tilbake på scenen, etter et lengre og heller dramatisk fravær på grunn av helseproblemer.

Etter å ha mottatt intens, stående applaus fra publikum i salen, og etter å ha takket mannen som donerte leveren sin til Jobs etter å blitt drept i en bilulykke, gikk Apple-sjefen rett på sak.

Nytt iPhone OS (igjen)

Det er ikke så lenge siden versjon 3.0 av iPhone og iPod Touch sitt operativsystem ble lansert, men Steve Jobs viste i kveld fram versjon 3.1 - som kan lastes ned allerede i dag.

En stor forbedring for mange iPhone og iPod Touch-bruker er at "Genius"-funksjonen fra iTunes nå ligger implementert i App Store, slik at du kan motta anbefalinger av andre applikasjoner basert på applikasjoner du allerede har kjøpt.Tatt i betraktning at Apples butikk for iPhone-programmer har blitt så stor og så uoversiktelig at mange knapt klarer orientere seg (det finnes over 75 000 programmer), synes dette som et høyst nødvendig grep for å gjenerobre noe av oversikteligheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.