Her er Apple-nyhetene

Steve Jobs var tilbake. Han hadde med seg mye som var litt nytt, men ingenting som var veldig nytt.

Her er Apple-nyhetene
Publisert
Sist oppdatert

Apples høstlanseringer pleier være veldig ujevne hva overraskelser angår, og kveldens presentasjon fra San Franciso var ikke noe unntak. Den kanskje største, og for Apple-fansen, hyggeligste overraskelsen, var nok at Steve Jobs igjen var tilbake på scenen, etter et lengre og heller dramatisk fravær på grunn av helseproblemer.

Etter å ha mottatt intens, stående applaus fra publikum i salen, og etter å ha takket mannen som donerte leveren sin til Jobs etter å blitt drept i en bilulykke, gikk Apple-sjefen rett på sak.

Nytt iPhone OS (igjen)

Det er ikke så lenge siden versjon 3.0 av iPhone og iPod Touch sitt operativsystem ble lansert, men Steve Jobs viste i kveld fram versjon 3.1 - som kan lastes ned allerede i dag.

En stor forbedring for mange iPhone og iPod Touch-bruker er at "Genius"-funksjonen fra iTunes nå ligger implementert i App Store, slik at du kan motta anbefalinger av andre applikasjoner basert på applikasjoner du allerede har kjøpt.Tatt i betraktning at Apples butikk for iPhone-programmer har blitt så stor og så uoversiktelig at mange knapt klarer orientere seg (det finnes over 75 000 programmer), synes dette som et høyst nødvendig grep for å gjenerobre noe av oversikteligheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer