Her er årets PC-trender

Skal du kjøpe datautstyr i år? Her er produktene bransjen selv har mest tro på.

EN SIKKER VINNER? Asus Chi T300 er et spennende hybridvalg. Foto: ASUS
EN SIKKER VINNER? Asus Chi T300 er et spennende hybridvalg. Foto: ASUS Vis mer

Alt-i-ett-produkter, mer fargerike alternativer og Core M-teknologien fra Intel. Det er nyhetene som vil prege PC-året 2015.Det er i hvert fall stalltipsene vi har fått etter å ha pratet med kategorisjefene hos Elkjøp, Expert, Komplett og Euronics.


Alt-i-ettI 2014 kom Microsoft Surface Pro 3 inn på markedet og ble det store trekkplasteret for den nye produktkategorien. I korte trekk er alt-i-ett, eller «2-in-1» som det også kalles, et nettbrett som også er en PC.Les testen av Surface Pro 3 her!

- Veksten for alt-i-ett-laptoper vil fortsette i 2015, i takt med at utvalget blir større og at kundene får øynene opp for mulighetene som ligger i disse produktene, mener Morten Syversen, kategoridirektør for Computing i Elkjøp Nordic.

- I tillegg vil Core M-teknologien fra Intel gjøre sitt inntog hos flere leverandører, noe som vil gi oss syltynne, vifteløse laptoper. Det tror vi mange av våre kunder kommer til å falle for, sier han videre.Les mer om Intel Core M her!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.