Her er årets PC-trender

Skal du kjøpe datautstyr i år? Her er produktene bransjen selv har mest tro på.

EN SIKKER VINNER? Asus Chi T300 er et spennende hybridvalg. Foto: ASUS
EN SIKKER VINNER? Asus Chi T300 er et spennende hybridvalg. Foto: ASUS Vis mer

Alt-i-ett-produkter, mer fargerike alternativer og Core M-teknologien fra Intel. Det er nyhetene som vil prege PC-året 2015.Det er i hvert fall stalltipsene vi har fått etter å ha pratet med kategorisjefene hos Elkjøp, Expert, Komplett og Euronics.


Alt-i-ettI 2014 kom Microsoft Surface Pro 3 inn på markedet og ble det store trekkplasteret for den nye produktkategorien. I korte trekk er alt-i-ett, eller «2-in-1» som det også kalles, et nettbrett som også er en PC.Les testen av Surface Pro 3 her!

- Veksten for alt-i-ett-laptoper vil fortsette i 2015, i takt med at utvalget blir større og at kundene får øynene opp for mulighetene som ligger i disse produktene, mener Morten Syversen, kategoridirektør for Computing i Elkjøp Nordic.

- I tillegg vil Core M-teknologien fra Intel gjøre sitt inntog hos flere leverandører, noe som vil gi oss syltynne, vifteløse laptoper. Det tror vi mange av våre kunder kommer til å falle for, sier han videre.Les mer om Intel Core M her!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer