Beste Black Friday-tilbud 2018

Her er de beste tekno-kjøpene på black friday

Vi satt oppe halve natta så du slapp.

MANGE REKORDLAVE PRISER: Særlig på TV-er er det mange gode tilbud i dag – vi har samlet en haug av tilbud vi synes er ekstra gode på black friday. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
MANGE REKORDLAVE PRISER: Særlig på TV-er er det mange gode tilbud i dag – vi har samlet en haug av tilbud vi synes er ekstra gode på black friday. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange butikker har tjuvstartet med tilbud hele uka, men det er nå selveste dagen er her – black friday, som alltid er nest siste fredag i november, eller da dagen etter den amerikanske thanksgiving-kvelden, som alltid faller på tilsvarende torsdag.

Vi har sett mange gode tilbud i løpet av uka, og det skal sies at flere av ukens beste tilbud allerede har utløpt. Det sagt har vi sittet oppe halve natta og saumfart nettbutikker og prissammenligningstjenester for å finne de beste tilbudene som er å oppdrive.

I denne artikkelen tar vi for oss tilbudene vi mener er ekstra gode; gjerne fordi det er snakk om et produkt vi likte godt da vi testet det, som har fått gode kritikker av andre og/eller der produsenten er kjent for å ha gode produkter i den kategorien. Men vi er også opptatte av at prisen er på historisk lavt nivå.

For hvert produkt finner du en boks med oppdaterte priser fra Prisjakt.no. Det kan jo være at det blir priskrig på enkelte av produktene, og at tilbudene i det dette skrives (natt til fredag) ikke står seg som de beste ut dagen. I tillegg er det mange av tilbudene som finnes i begrenset antall, og som fjernes av butikken når de er utsolgt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer