Beste black friday - de beste tilbudene

Her er de beste tekno-kjøpene

Vi har sjekket prisene.

BLACK FRIDAY: Det er lett å la seg rive med av gode tilbud, men det er ikke gull alt som glimrer. Programleder: Ingebjørg Iversen / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artikkelen er oppdatert med flere tilbud 26. november.

Black friday er blitt en av de mest populære handledagene i året, og er du flink til å planlegge og sjekke priser, kan du fort spare noen tusenlapper på å handle denne dagen.

De senere årene har vi sett tendensen i at butikkene sprer tilbudene utover hele uka og det har gått fra black friday til black week.

Slik er det også i år, og her en corona en viktig årsak til at flere av butikkene sprer tilbudene på flere dager i stedet for en gigantisk handledag på den siste fredagen i november.

Det betyr at du allerede nå kan sikre deg produkter til sterkt rabatterte priser.

Vi sjekker prisene

I denne artikkelen tar vi for oss tilbudene vi mener er ekstra gode; gjerne fordi det er snakk om et produkt vi likte godt da vi testet det, som har fått gode kritikker av andre og/eller der produsenten er kjent for å ha gode produkter i den aktuelle kategorien. Men vi er også opptatte av at prisen er på historisk lavt nivå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer