Romjulssalg 2018

Her er de beste tekno-tilbudene i romjula

Nå får du mobiler, PC-er, TV-er og annen elektronikk til helt andre priser enn før jul.

ROMJULSSALG: Denne uken kan du gjøre gode kupp i butikkene. Foto: Kyrre Lien/Scanpix
ROMJULSSALG: Denne uken kan du gjøre gode kupp i butikkene. Foto: Kyrre Lien/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha vært stengt siden mandag klokken 14.00, åpnet butikkene igjen dørene til handlelystne nordmenn i dag tidlig. Flere har nok planer om å benytte dagen til å bytte julegaver, mens andre er på utkikk etter smarte romjulskupp.

Vi har lagt bak oss Single’s Day, Black Friday og Cyber Monday, og romjulssalget er årets siste tilbudsuke før nyttårssalget sparkes i gang i 2019.

I anledning romjulen har vi saumfart tilbudsavisene for å finne de beste teknologitilbudene – alt fra mobiltelefon til trådløse rutere – denne uken.

Mobil

Er du på utkikk etter en ny smarttelefon, er dette et ypperlig tidspunkt å kjøpe på. Blant tilbudene finner vi Samsung Galaxy S9 med 64 GB lagringsplass, som vi mener er en av årets beste smarttelefoner.

Galaxy S9 selges nå til 4790 kroner, det samme den gjorde under «Black Weekend» i november. Det er 900 kroner billigere enn 20. desember. Storebroren Galaxy S9 Plus med 64 GB lagring er også på tilbud denne uken. Hos Komplett og Netonnet får du denne for 5990 kroner, 500 kroner ned fra siste uke før jul.

Et minst like interessant tilbud er Apple iPhone 6s med 32 GB lagringsplass til 2490 kroner. iPhone 6s er noen år gammel, men den holder seg godt og her får man veldig mye mobil for pengene. Så sent som i august kostet den nesten det dobbelte! Samtidig er det greit å vite at iPhone 6s støtter den nyeste versjonen av iOS, nemlig 12.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer