PlayStation VR 2:

Her er de nye PS5-brillene

Sony har avduket designet på sitt kommende VR-hodesett.

PLAYSTATION VR 2: Slik ser Sonys nye VR-briller ut. Foto: Sony Interactive Entertainment
PLAYSTATION VR 2: Slik ser Sonys nye VR-briller ut. Foto: Sony Interactive Entertainment Vis mer
Publisert

Sony har siden i fjor sluppet små drypp om sine nyeste VR-briller, PlayStation VR 2, og nå har selskapet i et blogginnlegg avduket hvordan selve hodesettet blir seende ut.

I blogginnlegget forklares det om flere grep for å gjøre headsettet mer komfortabelt å bruke. Deriblant er det nå mulig å juster linsene nærmere eller lenger fra hverandre. Et nytt innebygd ventilasjonssystem skal også sørge for å unngå dugg på brillene under spilløkten.

Hodesettet skal også være mindre og lettere. Det oppgis imidlertid ikke hvor mye vekt som er trimmet bort. Det gamle veide rundt 600 gram, ifølge Wikipedia.

DAGENS: Slik ser dagens PlayStation VR ut. De ble lansert i 2016. Foto: Sony Interactive Entertainment.
DAGENS: Slik ser dagens PlayStation VR ut. De ble lansert i 2016. Foto: Sony Interactive Entertainment. Vis mer

Fra før er det kjent at hodesettet sporer bevegelsene dine med innebygde kameraer, slik at man slipper det eksterne kameraet man måtte ha på forløperen.

De tekniske detaljene er også avslørt tidligere, og PlayStation VR 2 vil tilby 110-graders synsvinkel, 4K-oppløsning på 2000×2040 piksler per linse og opptil 120 bilder i sekundet.

Verken pris eller lanseringsdato er foreløpig klart, men i blogginlegget går det frem at utviklerversjoner av brillene er ute hos spillmakere.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer