Her er den syltynne Mac'en

Apple har sendt noen Macbook Air på rundtur i Europa, vi har fått tak i den...

Publisert
Sist oppdatert

Debatten om MacBook Air virkelig er verdens tynneste skal vi ikke gå inn i, men det er i hvert fall den tynneste Mac'en og vi har aldri tidligere sett noen tynnere PC uten kompromisser på funksjonalitet. Og vi har sett en del gjennom årene.

Da vi så den ligge sammenslått på bordet så den ut som en MacBook Pro som hadde punktert. Den har en svak putefasong og ser nesten latterlig tynn ut ved siden av MacBook Pro'ene som sto ved siden av.

Vi vil tro at det er vanskelig å lage en tynnere bærbar, og lurer på om det i det hele tatt er noen vits i. Skjermen er ca 4 mm tykk, og den delen som ligger på bordet må jo være litt tyngre slik at den ikke vipper...

Den er i hvert fall uproblematisk å få med seg i veska og virker samtidig solid og fast i fisken. Aller helst ville vi hatt den enda lettere, en halv kilo hadde vært passe (den veier 1,36 kg), men noe må jo også Apple jobbe videre med.

Maskinen er lagt opp til å brukes trådløst og frittstående. De eneste tilkoblingene er for hodetelefoner (det er ikke innebygde stereo høyttalere, bare en ørliten mono-sak), USB og skjermutgang med støtte for DVI, VGA og video via forskjellige adapterkabler. Skulle du ha behov for tilkobling til kablet nettverk finnes det en USB-adapter for dette, som støtter opptil 100 Mbit.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer