Her er din nye TV-hverdag

RiksTV har offentliggjort hvilke kanaler som blir tilgjengelige i det nye bakkenettet, og hvor mye det vil koste å få tilgang.

Her er din nye TV-hverdag
Publisert
Sist oppdatert

I høst åpner det nye digitale bakkenettet, og tirsdag formiddag kom pressemeldingen fra RiksTV som forteller hvilke kanaler du vil få tilgang til.

Her finner du alt du trenger å vite om det digitale bakkenettet

Følgende blir gratis

NRKs fire TV-kanaler NRK1, NRK2, NRK3 og en ny kanal NRK Super som åpner første desember, blir gratis for alle. NRK sender også 13 radiokanaler gratis via det digitale bakkenettet. I tillegg vil du få TV2, lokal-TV og Åpen kanal blir gratis i hvert fall fram til 2010. I tillegg kan du ta inn P4, Kanal 24 og Radio1 uten kostnad.

En grunnpakke kalt Rikspakken vil inneholde TV2, TVNorge, TV3, TV2 Zebra, Discovery Channel, Disney Channel, The Voice TV, SportN, TV2 Filmkanalen, TV2 Nyhetskanalen, Visasat4 og TVNorge 2. Kanalene National Geographic Channel, Animal Planet, Lokal-TV og Åpen kanal er også med i pakken, men blir tilgjengelig senere, heter det i pressemeldingen.

Priser

Rikspakken vil koste 189 kroner i måneden, totalprisen inkludert avgifter blir 3188 kroner det første året, og 2988 kr fra og med det andre året. De som ønsker Rikspakken på flere TV-apparater vil få 70% rabatt på abonnementet på de øvrige apparatene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer