Her er Explorer-alternativene

Synes du Windows Utforsker er en krøkkete filbehandler? Da bør du ta en titt på gratisalternativene.

Publisert
Sist oppdatert

Ikke alle er like fornøyde med hvordan Windows Utforsker har utviklet seg - fra hine hårde dager med Filbehandler i Windows 3.11 til fjerde generasjon Utforsker i Windows Vista.

Trenger du et effektivt verktøy for å flytte, kopiere og organisere filer, er det heldigvis mulig å bruke andre løsninger enn Windows' eget verktøy. Flere av dem er i tillegg gratis, og byr på funksjoner som med fordel kunne vært implementert i Windows Utforsker.

Her har vi samlet tre av de mest aktuelle!

Vet du om flere? Tips oss og lesere i debatten nederst!

Free Commander

Denne filbehandleren trenger du ikke en gang installere, du kan kjøre den direkte fra en minneplugg eller minnekort og ta den med deg når jobben er gjort.

Vinduet her er todelt, så du kan ha oppe for eksempel C: og D: ved siden av hverandre. Har innebygd forhåndsviser av flere filformater, innebygd zip-pakking og utpakking, FTP-klient, splitting av store filer, sikker sletting, sammenligning av innholdet i mapper, synkronisering av to forskjellige mapper og mye mye mer. Kommer også i norsk språkdrakt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer