Her er Facebooks nye drakt

Se skjermbilder og les om de nye funksjonene

Eksempel der applikasjonen "Movies" er lagt til i en egen flipp.
Eksempel der applikasjonen "Movies" er lagt til i en egen flipp. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter flere måneders testing er den nye designen til Facebook endelig klar.

Først og fremst ser det ut til at målet med omleggingen har vært å rydde opp litt i kaoset som oppstår når man legger til for mange applikasjoner på profilsiden.

>> Se også: Verdens lengste Facebook-profil?

Den nye designen sorterer informasjonen under flipper, eller såkalte "tabs". Dermed skilles for eksempel "The Wall" ut fra resten av profilen, og alle tredjepartsapplikasjoner er i utgangspunktet kun tilgjengelig under en flipp kalt "boxes", men du kan selv legge til egne flipper for applikasjonene du liker best. Fordelen med denne måten å gjøre det på, er at lastetidene blir vesentlig kortere for de med lange profiler.

Fortsatt er nyhetsstrømmen oppstartsside, men noe som blant annet er mye tydeligere enn før, er hvordan du poster et notat, laster opp bilder eller deler en lenke. I tillegg er det småting som er nytt - for eksempel kan du velge hvem som skal kunne se et fotoalbum i det du oppretter det (alle, bare venner, venner og venners venner etc.), og du kan kommentere hver enkelt ting i din og andres nyhetsstrøm, noe vi stusser litt over - hvorfor skal jeg kunne kommentere at du har blitt venn med Harald?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer