De beste PC-tilbudene i september 2016

Her er kjedenes beste PC-tilbud i økonomiklassen

Vi har trålet butikkene for gode tilbud, og her er våre favoritter til rundt 4.000 kroner.

SJU TILBUD: Har du rundt 4.000 kroner å bruke på ny PC, har vi funnet noen trygge kjøp til deg. Ett av tilbudene er etter vår mening et halmstrå bedre enn de andre. Illustrasjon: Acer/Dinside.no
SJU TILBUD: Har du rundt 4.000 kroner å bruke på ny PC, har vi funnet noen trygge kjøp til deg. Ett av tilbudene er etter vår mening et halmstrå bedre enn de andre. Illustrasjon: Acer/Dinside.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dinside har en lang tradisjon med å vurdere PC-tilbud fra de store nettbutikkene. Det har bare gått en måned siden forrige runde, men av de sju tilbudene vi presenterte ved skolestart, har fire økt til dels kraftig i pris, og ett av dem er utilgjengelig. Du kan se hvordan prisene på disse modellene har endret seg, nederst i artikkelen.

Derfor har vi nå saumfart de samme, sju store nettbutikkene, på jakt etter nye gode tilbud for deg som er på utkikk etter ny PC.

Ny måned, nye muligheter

Også i september har vi konsentrert oss om PC-er til like under 4.000 kroner. Vi har plukket ut det tilbudet som etter vår mening er det beste kjøpet i denne prisklassen, i hver av butikkene.

Vi skal nå ta for oss forskjellene mellom dem, for til slutt å velge en favoritt på bakgrunn av disse vurderingene. Vi understreker at dette som alltid er en teoretisk sammenligning, basert på opplysninger fra produsentene, vår kunnskap om maskinvaren fra egne tester, samt tester fra tredjepart.

Vårt utvalg

Her er PC-ene vi har valgt ut, prisene er gjeldende 20. september 2016:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer