Her er Nintendo DS-spillene

Detaljene rundt lanseringen av toskjermskonsollen fra Nintendo begynner å ta form, og det er ikke lenge til maskinen slippes i USA. Lurer du på hvilke spill som kommer til Nintendo DS?

Her er Nintendo DS-spillene
Publisert
Sist oppdatert

Vi falt pladask for Nintendo DS da vi prøvde den på E3-messen tidligere i år. Den lille spillmaskinen med to skjermer (den ene trykkfølsom), støtte for trådløst nett, wlan, stemmestyring og støtte for eksisterende GameBoy Advance-spill.

Nå nærmer den amerikanske lanseringen seg med stormskritt - den slippes over dammen 21. november, og mange ivrige entusiaster kommer nok til å importere maskinen allerede da. Den nøyaktige datoen for norsk lansering er ikke bekreftet, men DS skal komme i våre butikker våren 2005.

Det knytter seg stor spenning til hvilke titler som kommer til å slippes samtidig med maskinen - en ny konsoll trenger tross alt solide spill for å lykkes.

I følge Nintendo kommer 10-12 spill til å slippes rundt lanseringen av DS, men kun fem-seks av disse vil være tilgjengelig på lanseringsdagen, resten vil slippes i løpet av de første 30 dagene etter at konsollen er lansert.

Det er bekreftet at en demo av spillet Metroid Prime: Hunters, samt PictoChat, et slags bilde-chatteprogram, kommer til å følge med maskinen. Vi vil også kunne kjøpe spill som Super Mario 64 DS (en port av det klassiske Mario-spillet fra Nintendo 64), tre titler fra Electronic Arts (Madden NFL 2005, The Urbz og Tiger Woods PGA Golf Tour), to spill fra Activision (Spider Man 2 samt et til), Rayman DS, Asphalt Urban GT og Sprung fra UbiSoft samt Ridge Racer DS fra Namco.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer