Her er nye Windows Live

Ny Messenger, Mail og MovieMaker er bare noe av det du kan laste ned gratis.

Her er nye Windows Live
Publisert
Sist oppdatert

Windows Live er en samlebenevnelse på programmer og tjenester som integrerer lokale programmer og nettjenester fra Microsoft tettere enn noen gang.

Sentralt står Windows Live Messenger, som er verdens mest brukte tjeneste for direktemeldinger, men her er mye mer for den som er interessert.

Fjernet programmer

Med lanseringen av Windows 7 beta i forrige uke ble Live-programpakken mer aktuell enn noen gang. Det er fordi mange av de programmene som fulgte med som standard i Vista, er borte i Windows 7. De fleste av dem finner du igjen som Live-programmer som kan lastes ned gratis - hvis du skulle ønske det.

Akkurat det vil nok svært mange Windows 7-brukere gjøre, men Windows Live er også tilgjengelig for XP og Vista-brukere. Imidlertid er ikke alt i pakka å regne som oppgraderinger, mener vi. Mer om det senere i denne artikkelen.

Her er hva du får:

Messenger. Sanntidskommunikasjon ved hjelp av tekst, bilde og tale. Filoverføring og samhandling - blant annet deling av programvinduer og online-spilling. I forhold til Windows Messenger i XP er det betydelig mer funksjonsrikt, men også mer støyende i form av reklame.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer