Her er resten av vennene dine

Er du en av dem som streber etter å ha flest mulig venner på Facebook, har vi en god nyhet.

Publisert
Sist oppdatert

Å ha en brukerprofil på Facebook er nesten blitt like elementært som å ha en e-postadresse, og mange synes det er morsomt å gjenoppta kontakten med eks-kolleger, venner og kjente fra barndommen og hun fra lørdagens bytur.

>> Les også: Se opp for Facebook-svindel

For noen går det også litt sport i å ha flest venner på Facebook, og da er en av de nyeste funksjonene kjærkommen: Facebook kan nemlig foreslå nye venner for deg.

Forslagene er selvsagt ikke tatt ut av det blå, men hvis det finnes personer på Facebook som er venner med opptil flere av dine venner, er det ganske sannsynlig at du kjenner dem også. Alt du trenger å gjøre er å velge "find friends" fra friends-menyen og trykke på "people you may know" som vist på bildet under:

Her er resten av vennene dine


Alternativt kan du klikke på denne og logge inn om du ikke er innlogget fra før.

>> Les også: 10 populære Facebook-applikasjoner

For undertegnendes del stemte listen godt, og med få unntak var samtlige i listen kjenninger som jeg kunne ha lagt til hvis jeg følte at vennelisten min var alt for kort.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer