Her er Sonys knøttlille GoPro-utfordrer

Action Cam Mini veier drøye 60 gram.

LITE OG HENDIG: Sonys actionkameraer gjør ikke stort ut av seg, og deres nyeste miniutgave er eksepsjonelt liten. Foto: KIRSTI ØSTVANG
LITE OG HENDIG: Sonys actionkameraer gjør ikke stort ut av seg, og deres nyeste miniutgave er eksepsjonelt liten. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Actionkameraer er det hotteste innen vidoekameraer om dagen. Det er kameraer som du fester på kroppen eller utstyret du bruker, og som kan filme alle mulige slags aktiviteter fra et førstepersonsperspektiv.

GoPro er den ledende produsenten innen actionkameraer, og har nærmest blitt en betegnelse på hele produktsjangeren. Men det finnes flere konkurrenter, og blant aktørene er Sony.

På IFA-messen i Berlin denne uka viste det japanske selskapet frem en spennende, liten nykommer kalt Action Cam Mini (HDR-AZ1).

Les også: Polaroid prøver seg på actionkamera

Hendig størrelse

Og navnet kunne ikke vært mer passende. Det er et knøttlite actionkamera og veier bare 63 gram. Akkurat det kan være utslagsgivende uansett om du skal feste det på hjelmen, armen eller andre steder.

Det ser kanskje ikke kjempelekkert ut, men vi synes likevel det er kult, og ikke minst funksjonelt.

Ifølge Sony skal det være en tredjedel mindre enn storebror, Action Cam (HDR-AS100V). Samtidig skal ytelsen være omtrent den samme, lover selskapet.

Lovende kvalitet

Action Cam Mini er utstyrt med en 11,9 megapiksel sensor, og kan ta opp 1080p video i 60 bilder per sekund med 170 graders vidvinkel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer