Sony WH-1000XM4 annonsert:

Her er Sonys nye toppmodell

Endelig lanseres oppfølgeren til kritikerroste WH-1000XM3.

STILLE: På WH-1000XM4 har Sony forbedret støydempingen ytterligere fra sin forgjenger. Foto: Sony
STILLE: På WH-1000XM4 har Sony forbedret støydempingen ytterligere fra sin forgjenger. Foto: Sony Vis mer
Publisert

Sony har nytt stor suksess med sin 1000X-serie, som særlig har fått svært gode kritikker for å ha markedets beste støydemping. Det begynte med MDR-1000X i 2016, fortsatte med WH-1000XM2 i 2017 før WH-1000XM3 avsluttet det foreløpige showet i 2018 - til en sekser på Dinsides terning.

Sony lot altså være å lansere en ny modell i serien i 2019, men nå er endelig «mark 4»-utgaven her. Den ble lansert på en nettbasert pressekonferanse i dag og vil finne veien til butikkhyllene allerede i midten av august. Vårt testeksemplar på vei.

Smarte funksjoner

Flere ting er nytt med WH-1000XM4. En av de mest spennende funksjonene er «speak to chat», som gjenkjenner eierens stemme og automatisk demper musikken og slipper inn utvendig lyd når man ønsker å prate med noen. Slik forblir det mens samtalen pågår, før musikken igjen fyller ørene når samtalen er avsluttet - 30 sekunder etter at du snakket sist. Som før kan du også legge hånda mot høyre øreklokke om du vil høre det rundt deg.

Nytt kontra forgjengeren er også at musikken automatisk pauses når du tar av deg øreklokkene - og fortsetter når du tar dem på. Dette har flere konkurrenter tilbudt en stund, så er det nevnt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.