Surface Duo

Her er Surface-mobilen ... med Android

Microsoft slo virkelig på stortromma med største Surface-lansering på mange år.

SURFACE DUO: Microsoft annonserte en smarttelefon ... med Android. Surface Duo kommer dog ikke før høsten 2020. Foto: AP Photo/Mark Lennihan/NTB Scanpix
SURFACE DUO: Microsoft annonserte en smarttelefon ... med Android. Surface Duo kommer dog ikke før høsten 2020. Foto: AP Photo/Mark Lennihan/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ble spådd at gårsdagens Microsoft Surface-arrangement ville bli det største på mange år, og jommen ble spådommen innfridd. Ikke bare var det oppgraderinger av nåværende produktserien, Microsoft introduserte også fire store produktnyheter: Surface Duo, Surface Neo, Surface ProX og Windows 10X.

Surface Neo

Ikke overraskende kom det omsider en enhet med to skjermer fra Microsoft. Vi skriver omsider fordi selskapet har jobbet med dette i en årrekke.

Rekk opp hånden hvis du husker det spennende Courier-konseptet for rundt ti år siden.

Surface Neo er i samme gate, og er en enhet med to skjermer som foldes inn som en bok. For å få til dette, har Microsoft utviklet en ny versjon av Windows 10, kalt Windows 10X, som er optimalisert for denne type enheter.

I kjent Surface-stil har det også en tastaturtilbehør som festes magnetisk til den ene siden, og kan vippes frem når det skal brukes. Da endrer Windows 10X automatisk modus og på øverste del av skjermen som tastaturet sitter på aktiveres det Microsoft har døpt «Wonderbar».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer