Teknologiåret 2018:

Her er teknologien som imponerte oss i 2018

Vi blir stadig imponerte over nye teknologier og produkter. Her er noe av det som gjorde størst inntrykk på oss i 2018.

MYE SPENNENDE: Også 2018 bød på flere teknologiske høydepunkter. I denne artikkelen har vi samlet noen av våre favoritter. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
MYE SPENNENDE: Også 2018 bød på flere teknologiske høydepunkter. I denne artikkelen har vi samlet noen av våre favoritter. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Året er snart omme, og tradisjonen tro tar vi i Dinside-redaksjonen et tilbakeblikk på teknologihøydepunktene fra det siste året, akkurat som vi gjorde i fjor.

Her er det som har imponert oss mest fra året som gikk:

Huawei nattmodus / Google Night Sight

Året var ikke så gammelt da vi fikk inn Huawei P20 Pro til test i april, og konklusjonen var klar: – Aldri før har det vært mulig å ta slike bilder i mørket, skrev vi, og trillet full pott på terningen.

For det er høyst imponerende hva Huawei, og senere også Google, klarer å få til med mobilkameraene sine i mørket. Huawei kaller det kunstig intelligent stabilisering og lar deg ta bilder håndholdt med flere sekunders lukkertid, der de smarte algoritmene kontinuerlig jobber for å plassere de ulike objektene i bildet på riktig sted, selv om du er litt ustø på hånda.

Dette bildet tok jeg på Liseberg med Huaweis nattmodus, håndholdt, med fire sekunders lukkertid og følsomhet på ISO 1250:

Slike bilder var det rett og slett ikke mulig å ta med et mobilkamera for bare ett år siden – hadde jeg tatt et håndholdt mobilbilde med fire sekunders lukkertid, hadde alt bare blitt en smørje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer